Joanna Brzozowska

Joanna is een Vlaamse dame van Poolse origine. In 2006 begon ze met haar eigen kinderopvang onder de mooie naam 't Vlindertje en intussen is ze zaakvoerster van drie filialen. 

Met politiek begon ze pas hier in Schoten. Ze vindt het belangrijk dat wie ze is en wat ze doet, aansluit bij haar politieke visie. Ze staat ten volle achter de ideeën van de N-VA, zoals het integratiebeleid met rechten en plichten. Zijzelf is het beste voorbeeld dat alles mogelijk is: als je je echt inspant, wordt dat gerespecteerd en gewaardeerd. Soms willen mensen wel, maar durven ze niet. Voor hen wil ze een voorbeeld en een leidraad zijn. Uiteraard verwachten nieuwkomers soms wat te veel, en dan moeten we grenzen stellen. De verandering begint bij onszelf: denken, durven en doen!

Ze wil graag haar steentje bijdragen in de gemeente waar ze woont. De N-VA is er goed bezig en ze wil dit graag voortzetten. Zo is ze trots op de onthaalbrochure anderstalige inwoners van het gemeentehuis, de praatgroep Babbeltoren en Babbelketel en de nieuwe opvang met een ecologische visie en ouderparticipatie. Ze wil ook graag het milieubeleid in de gemeente mee verder uitwerken.