Ilse Stockbroekx

Ilse is geboren en getogen in Schoten en kreeg de Vlaamse identiteit met de paplepel binnen. De naam Stockbroekx is dan ook niet onbekend in Schotense politiek. Zowel voor als achter de schermen is de grote familie al vele jaren zeer actief in het Schotense gemeenschapsleven.

Schoten is de enige gemeente die Ilse altijd heeft weten te bekoren. Ze bleef dan ook altijd in onze mooie en rustige gemeente wonen. Als actieve huismoeder van drie – intussen volwassen – dochters, houdt ze er vooral van om de kleine dingen des levens te beleven met familie en vrienden: gezellig samen eten, genieten van een zonnig terrasje, … . Verder zijn koken, tuinieren en sporten haar grote hobby’s.

Al geruime tijd is Ilse zelf actief als gemeenteraadslid. Het is voor haar al de derde verkiezingscampagne voor de N-VA waar ze met veel plezier haar schouders onder zet. Actief mee beleid voeren geeft haar een grote voldoening. De grootste prioriteit voor Ilse? Deze prachtige groene gemeente betaalbaar houden voor jonge en toekomstige gezinnen!