Schoten opnieuw vertegenwoordigd in de nationale N-VA-partijraad

Op 19 oktober 2017, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Schoten opnieuw vertegenwoordigd in de nationale N-VA-partijraad

 

Op donderdag 10 oktober werd Richard Bennett, bestuurslid en communicatieverantwoordelijke voor N-VA Schoten, opnieuw verkozen als nationaal partijraadslid voor N-VA. Dit is, na het algemeen ledencongres, het hoogste orgaan van de partij en bepaalt meteen ook de krachtlijnen van de werking van de N-VA.

Richard Bennett stelde zich ter plaatse voor:

“Als Brit pleegde ik 34 jaar geleden mijn eigen kleine brexit en verhuisde ik met mijn ouders van Engeland naar Vlaanderen. Dankzij de kansen die ik kreeg en door hard te werken, kon ik mijn leven hier uitbouwen en werd Vlaanderen mijn nieuwe vaderland. Nu heb ik een uitdagende job bij de Bank van Breda, een prachtige familie met een toffe vrouw die geduld blijft opbrengen voor al mijn activiteiten, vier knappe kinderen die op hun beurt goed in het leven staan, en woon ik in de mooiste gemeente van het land, op den Deuzeld in Schoten.”

Hij kaderde ook zijn motivatie om N-VA te steunen:

“Vier jaar geleden vroeg ik stemrecht aan omdat ik in N-VA voor het eerst een politieke partij herkende die bestuurde als een goede huisvader en handelde op basis van gezond boerenverstand:  activering van werklozen, jobcreatie, afbouw van de schulden... een humaan beleid waarbij we diegenen steunen die het nodig hebben om ze weer op gang te helpen en tegelijk kordaat optreden tegen wie onze vrijgevigheid misbruikt.

Het verbaasde me hoe open en verwelkomend N-VA is naar mensen die op een positieve manier willen samenwerken, ook als ze een andere achtergrond of nationaliteit hebben. Drie jaar geleden mocht ik al voor het eerst deel uitmaken van de N-VA-partijraad. Een grote eer waar ik mij naar best vermogen voor heb ingezet. Ik was dan ook zeer verheugd om nu opnieuw te worden verkozen voor deze taak, en dat met een mooie meerderheid van 75 procent. Met de komende verkiezingen worden het belangrijke jaren. Ons land staat voor de keuze: we gaan met N-VA voor een visie van degelijk bestuur, samenwerken om moeilijke dossiers op te lossen, maar ook op onze strepen staan als onze normen en waarden dreigen te worden aangetast, of we vervallen in hetzelfde verhaal van twintig jaar besluiteloosheid, eigen belangen dienen, verworven rechten boven vooruitgang stellen en financieel wanbeheer zoals we onder de vorige regeringen hebben gekend.

Ik ga mij in elk geval inzetten voor een betere toekomst voor onze kinderen en hoop dat jullie massaal meedoen!”

 

Wil je ook deel uitmaken van onze lokale N-VA-familie? Stuur een mailtje naar schoten [at] N-VA.be of via Facebook.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is