N-VA Schoten verwelkomt Patrick Verlinden

Op 19 mei 2011

N-VA Schoten verwelkomt onafhankelijk gemeenteraadslid Patrick Verlinden in haar rangen. Patrick zal vanaf nu de bestaande N-VA fractie in de gemeenteraad versterken.

“Wij zijn ervan overtuigd dat Patrick een meerwaarde betekent voor de Schotense afdeling. Hij zal vanaf nu de beslissingen van de meerderheid in het gemeentebestuur onderschrijven en constructief meewerken aan de uitvoering van het bestuursakkoord,” aldus N-VA schepen Maarten De Veuster.

“Een inhoudelijk sterk Vlaams  programma dat meer is dan het spreekwoordelijke vodje papier en een gemotiveerde Schotense N-VA ploeg deden me besluiten om voor N-VA Schoten te kiezen.” geeft Patrick Verlinden aan.

Met schepen Maarten De Veuster en gemeenteraadslid Ilse Stockbroekx vormt Patrick vanaf nu de driekoppige N-VA-ploeg in de Schotense gemeenteraad, waar ze met vereende krachten zullen verder werken om de N-VA in de gemeente een gezicht te geven.

N-VA Schoten zit in de lift. Net zoals in heel Vlaanderen kent ook N-VA Schoten de laatste maanden een sterke stijging van het aantal leden. Tussen eind 2010 en eind april van dit jaar kent de afdeling een ledengroei van ongeveer 25 %.

De N-VA benadrukt tot slot dat aan de gemaakte afspraken met kartelpartner CD&V uiteraard niets verandert. Voor de N-VA is een woord een woord. Zowel het kartel- als het bestuursakkoord worden loyaal uitgevoerd.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is