Kaas- en Wijnavond

Op 5 december 2012

Zoals ook de afgelopen jaren, was dit jaar onze 6de kaas- en wijnavond een groot succes. We konden samen met ongeveer 190 N-VA sympatisanten genieten van een heerlijk kaasbuffet met bijhorende wijnen.

Aperitief aangebracht door de jongeren

Na een heerlijk apperitief en een smakelijke maaltijd werden de verkozen schepenen en burgemeester geveild voor een klusje bij jouw thuis. Zo kon je opbieden om toekomstig schepen Wouter Rombouts jouw wagen(s) van een volledige wasbeurt te laten genieten of om toekomstig burgemeester Maarten De Veuster een hele barbecue te laten organiseren voor jou en je vrienden.

buffet

De sfeer zat er wederom goed in en we genoten met zijn allen van de vlotte bediening en het lekkere eten. Uiteraard waren er ook voor de niet-kaaseters een aantal porties vlees aanwezig. Daarbij de overvloed aan heerlijke broodjes maakten de maaltijd compleet.

Ook achter de toog zat de sfeer er goed in. Jong N-VA Schoten stak de handen uit de mouwen en zorgdde ervoor dat er geen keel droog kwam te staan.

Bediening door Jong-N-VA

Na de maaltijd had toekomend burgemeester Maarten De Veuster nog een verrassing in petto. Goed nieuws vanuit het kabinet van Vlaams minister Geert Bourgeois. Schoten zal namelijk een premie ontvangen van ruim € 270.000 voor de restauratie van de Sint-Cordulakerk. Deze staat al sedert 1991 op de lijst van beschermde monumenten.

Sint-Cordulakerk

Meer informatie omtrent deze premie vindt u hier.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is