Jong talent N-VA Schoten breekt door

Op 10 december 2023

Schotense N-VA’er Silke Kegeleers (28) staat op de 21 ste plaats bij de federale verkiezingen in juni ’24. Dat werd tijdens de partijraad van de N-VA afgelopen zaterdag bevestigd. Zo zal de voorzitter van Jong N-VA Schoten, samen met burgemeester Maarten De Veuster, die vanop de 18 de plaats zal opkomen voor de Vlaamse verkiezingen, in juni naar de kiezer trekken.

Dat de Schotense N-VA-afdeling oog heeft voor jong talent wordt des te meer bewezen door Sven Lams (23). Hij zal voortaan als voorzitter van N-VA Schoten het roer overnemen van aftredend voorzitter Kim De Hondt (36), die uit Schoten verhuist.

N-VA Schoten heeft intussen reeds verschillende jaren een kwalitatieve jongerenafdeling. Het is dan ook goed om te zien dat jonge mensen nog steeds een gezond politiek
engagement tonen en zich willen inzetten voor het welzijn van de Schotenaar. Silke en Sven worden uiteraard bijgestaan door het voltallige team van de afdeling en kunnen op die manier rekenen op heel wat ervaring en kennis.

Het bestuur van de lokale N-VA-afdeling kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en blijft zich inzetten voor een nog mooier Schoten om te wonen, te werken en te ondernemen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is